Centar stranih jezika Ole!

Naši kursevi

U centru stranih jezika “OLÉ” možete naučiti, poboljšati svoje znanje, usavršiti konverzaciju
i steći validnu diplomu iz nekog od sledećih jezika:

Kursevi

Standardni kursevi

Dinamika nastave na ovoj vrsti kurseva je 2 puta nedeljno po 2 školska časa, a fond časova po semestru je 64 školska časa.
Semestralni kursevi stranih jezika traju po 4 - 5 meseci.
  • Početni 1 i 2 (A1)
  • Niži srednji 1 i 2 (A2)
  • Srednji 1 i 2 (B1)
  • Viši srednji 1 i 2 (B2)
  • Niži napredni 1 i 2 (C1)
  • Viši napredni 1 i 2 (C2)

*Usklađenost nivoa kurseva sa nivoima Evropskog saveta (zajednički jezički okvir COMMON EUROPEAN FRAMEWORK OF REFERENCE - CEF) detaljnije

Posebni kursevi

Praktično upotrebite svoje znanje kroz konverzacijske kurseve.
Uvrstite stručne izraze u svoj vokabular na ovom kursu
Za ambiciozne kojima se žuri. Intenzivni kursevi traju dva meseca a nastava se održava četiri puta nedeljno.
Ovaj vid nastave je najefikasniji i namenjen je svima onima koji su uskraćeni sa vremenom. Intenzitet i raspored časova je pre svega prilagođen potrebama polaznika. Svakom polazniku se posvećuje maksimalna pažnja, da sa lakoćom što pre usavrši strani jezik ili osveži već stečeno znanje.
U toku maja, juna i jula organizujemo intenzivne kurseve za one koji žele da produktivno iskoriste leto. Nastava se odžava pet puta nedeljno.
Pomoći ćemo vam da se pripremite za polaganje ispita ili kolokvijuma
Centar stranih jezika Olé za firme organizuje nastavu iz opšteg ili poslovnog jezika. Posle testiranja i uvida u potrebe polaznika, kreiramo odgovarajući program nastave. Nastava se može odvijati u našim prostorijama ili u prostorijama firme. Intenzitet je po dogovoru. Nudimo i odgovarajuće popuste u skladu sa brojem polaznika. Detaljne informacije vam možemo poslati u našoj preliminarnoj ponudi, nakon što stupite u kontakt sa nama telefonom ili mail-om.